Om oss

Vi hjälper dig till körkortet

Vi är en modern och uppdaterad utbildningspartner som kan hjälpa dig till det efterlängtade körkortet. Vi vänder oss till alla som vill lära sig köra säkert och tryggt med goda kunskaper, oavsett om det handlar om körkort för privat bruk eller för en yrkesframtid som lastbils-, buss eller taxichaufför. Vi arbetar endast med material från branschledande organisationer. Våra grundutbildningar ger en gedigen bas för din framtid på vägarna – oavsett om du är privatist eller yrkeschaufför.

Flexibla utbildningar för privat- och yrkesförare

De flesta av våra utbildningar sker i egen regi, men ibland genomförs kurser i samarbete med andra utbildare. Det kan handla om områden där det krävs specifika kunskaper som exempelvis ADR som är en viktig del för yrkeschaufförer. Ibland lånar vi lokaler och en del teoretiska kurser kan vi hålla via internet. Vi kan även erbjuda support via mejl.

Vi är ett tryggt val om du letar efter en bra och pålitlig trafikskola där du verkligen lär dig att köra bil, MC eller att bli handledare åt dina barn eller en god vän.

Trygga lärare som skapar förtroende

Det är viktigt att du känner dig trygg och att du kan lita på dina trafiklärare för att utbildningen ska fungera som den ska. Våra erfarna körlärare vidareutbildar sig kontinuerligt och vi gör alltid vårt yttersta för att hitta lösningar som passar din studieförmåga och din ekonomi.

Vi följer självklart Transportstyrelsens kursplaner för förarutbildningar – hos oss kan du känna dig säker på att du får gå igenom alla moment som krävs för att bli en trygg och säker förare även efter uppkörningen. Vi gör dig en trygg förare på svenska vägar!

Du väljer studietempot själv

Hos oss kan du själv välja om du önskar träna dina körförmågor i lagom lugn takt eller om du föredrar en intensivkurs för att bli klar med körkortet så snabbt som möjligt. Vi hjälper dig självklart med bokning av kunskaps- och körprover när du har kommit så långt i utbildningen.

Vi är medlemmar i STR som är Sveriges största och bredaste utbildningssamordnare, TYA som arbetar med de största proffsen i branschen, men vi har även material som vi har tagit fram för att hela tiden ligga i framkant.

trafikskola västerås om oss

En snabb och smidig väg till det efterlängtade körkortet