Körskola Västerås

Vi tar dig hela vägen mot ditt nya körkort

Dags att skaffa körkort eller förnya det gamla? Vill du förnya lappen eller varför inte skaffa MC-kort eller körkort för tyngre fordon.

Välkommen att kontakta oss. Vi är en körskola i Västerås som är lätt att nå oavsett var du än bor i närområdet. 

När du bokat tid så får du träffa våra duktiga, erfarna och serviceinriktade trafiklärare. De är väl uppdaterade och utbildar sig kontinuerligt inom olika frågor inom vårt område: pedagogik, forskning, statistik, nya trafikregler och så vidare.

Kontakta oss på vår körskola i Västerås – vi har många olika kurser att erbjuda – oavsett dina behov, din körstil och saldot på ditt bankkonto. Hos oss får du en väg mot det efterlängtade körkortet.

Körskola i Västerås med erfarna trafiklärare

Anlitar du oss så får du en kompetent förarutbildning, upplagd i enlighet med den kursplan som Transportstyrelsen fastställt. Du får vägledning och kommer att bli en säker förare efter uppkörningen. Vi erbjuder självklart både teori- och körundervisning och ser till att den passar dig och dina behov, förutsättningar och önskemål. Vill du ändra något eller är det något du undrar över så är det bara att fråga – vi finns här för dig!

Fördelar med att anlita vår körskola i Västerås

  • Prisvärt. Körkortet är en stor investering för många, både i tid och pengar. Vi arbetar hårt för att din väg till kortet ska bli enkel, smidig och prisvärd – oavsett vilken kurs du anmäler dig till.
  • Läget. Vi ligger centralt i Västerås och är lätta att nå med bil och andra kommunikationer.
  • Pedagogiken. Vi har hjälpt tusentals elever från de första stapplande försöken hela vägen till en lyckad uppkörning. Våra körlärare är välutbildade, pedagogiska och kan ge alla elever den hjälp de behöver.
  • Nöjda elever. Vi får många rekommendationer från nöjda och belåtna tidigare kunder som har tagit körkort med vår hjälp.
  • Ett brett utbud av utbildningar. Vi kan tillgodose de flesta behov. Riskettan, risktvåan, mc-kortsutbildning, handledarutbildning. hör av dig till oss så kan vi berätta hur vi kan hjälpa dig!

trafikskola västerås körskola

Här berättar vi i korta drag om vägen mot b-körkort:

Första steget är att skaffa sig ett körkortstillstånd. Det måste du ha för att få övningsköra och köra upp för b-körkort. Transportstyrelsen bestämmer om du uppfyller kraven för ett körkortstillstånd.

Nästa steg är teoriutbildningen. Du lär dig att köra med omdöme och att klara av trafikens många regler. Dessutom lär du dig att hantera de problem och besvärliga situationer som uppstår i trafiken. Vi kan hjälpa dig att beställa det studiematerial du behöver för teoriprovet.

Nu är det dags att börja övningsköra. Du måste vara minst 16 år gammal för att börja med övningskörningen för b-körkort. Vi rekommenderar förstås att du övningskör på vår körskola. Våra lärare är erfarna och vet vad som krävs för att klara uppkörningen. Du får ta del av vår utbildningsplan som beskriver hur din väg mot körkorten ska gå till.

Du kan givetvis också anmäla dig till vår intensivutbildning som inkluderar körlektioner, teori, riskettan med mera.

Slutligen är det upp till bevis

När din körlärare anser att du har de rätta kunskaperna är det upp till bevis – uppkörningen. Du genomför både teoriprov och körprov inom kort tid, alltid kunskapsprovet först. Tar du hjälp av våra duktiga lärare så är du en bra bit på vägen. När du har blivit godkänd skickas resultatet till Transportstyrelsen och snart har du det efterlängtade körkortet!

Välkommen att kontakta oss – vi är en körskola i Västerås som alltid går att lita på.

Med trygg hand tar vi dig mot ditt nya körkort!