Intensivkurs Västerås

En snabb och effektiv väg till körkortet

Vi kan hjälpa dig att få ditt körkort snabbt genom en intensivkurs i Västerås. Kursen är till för dig som vill arbeta fokuserat under en begräsnad tid för att få ditt körkort. Lektionerna hålls med korta tidsintervall vilket gör att du inte hinner glömma bort dina nyvunna kunskaper.

Dessutom är du ensam elev i bilen tillsammans med läraren under intensivkursen. Det gör att läraren är mer fokuserad på dig och ser till att det går i ett tempo som passar dig och dina förutsättningar. En intensivkurs i Västerås hjälper dig att spara både tid och pengar. Välkommen att anmäla dig till en intensivkurs i Västerås – ett tydligt steg mot körkortet. Vi startar nya intensivutbildningar löpande under året. 


Intensiva paketutbildningar anpassade för dig

Våra intensivkurser är uppdelade i paket med 20 lektioner som är 40 minuter långa (vi kör alltid i 80 minuter). I paketet ingår även lärarledd teori, trafikens grunder samt köra personbil, riskettan, risktvåan. Lån av fordon ingår när det är dags för körkortsprov.

För elever som bor i Skultuna och andra närliggande orter har vi infört en smidig tjänst där vi startar och avslutar lektionerna vid din adress eller på en annan överenskommen plats. Om du bor i någon annan stad och önskar boende i Västerås under intensivkursen så kan vi hjälpa till med att förmedla detta.

trafikskola västerås intensivkurs

Du kan skräddarsy din egen intensivkurs i Västerås

I de flesta fall läggs kursen upp med körlektioner på för- och eftermiddagar och möjligheter till självstudier under resten av tiden. Detta ger dig möjlighet att gå en intensivkurs utan att vara ledig på heltid från arbete eller skola. Men vi kan även skräddarsy din intensivkurs så att den blir ännu intensivare och snabbare avklarad.

Vi rekommenderar att du börjar med teorin omedelbart när du anmäler dig till en intensivkurs, på det sätter får du ett försprång som du kan ha stor nytta av under kursen. Detta kommer avsevärt att förbättra din körning.

De flesta klarar uppkörningen och tar körkortet efter en intensivkurs. Men vissa personer kan behöva komplettera med enstaka körlektioner.

Intensivkurs Västerås – några användbara tips

Även om du är ensam elev i bilen kan det ändå bli ett högt tempo. Det är viktigt att förstå att allt inte kan flyta på perfekt varje dag, utvecklingen sker ofta steg för steg. Alla människor är olika, därför ska inlärningen ske på varje individs unika villkor. De förkunskaper du har innan du börjar kursen har också stor betydelse för hur långt du hinner under intensivperioden.

Testlektion rekommenderas

Om du är osäker på hur du vill lägga upp till din intensivkurs och inte vet vilket upplägg som passar dig bäst så rekommenderar vi med att du börjar med en testlektion. Där kan vi få en uppfattning om var du befinner dig körmässigt och vi kan lägga upp en planering som passar just dig.

Kan du inte vänta på att få körkortet och sätta dig bakom ratten? Välkommen att kontakta oss för en intensivkurs i Västerås.

Intensivkurs i Västerås – ett smart val på vägen mot körkortet